Fritatta uit de oven

frittata met gehydrolyseerd vis collageen poeder
Bereidingstijd: 30 minuten / 2 personen / Categorie: Diner, Lunch

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven op 200° graden.
  2. Bak de spekjes aan in een koekenpan.
  3. Breek de eieren in een kom. Voeg de collageen, groenten, amandelmeel en spekjes toe en roer door elkaar met een snuf peper, zout en oregano.
  4. Vet de ovenschaal in met wat olie of boter en voeg het eimengsel in de schaal.
  5. Rasp de Parmezaanse kaas er overheen.
  6. Plaats de ovenschaal voor 20-25 minuutjes in de oven.

Eet de fritatta als lunch of als avondeten met een salade en/of wat soep.

Ingrediënten

  • 16 gram Puur Marine Collageen
  • 4 eieren
  • 25 gram amandelmeel
  • Zak 400 gram (Mexicaanse) groenten
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 75 gram spekjes
  • Boter of olie
  • Peper en zout
  • Oregano