Fritatta uit de oven
Bereidingstijd: 30 minuten / 2 personen / Categorie: Diner, Lunch
Voorbereiding
- Verwarm de oven op 200° graden.
- Bak de spekjes aan in een koekenpan.
- Breek de eieren in een kom. Voeg de collageen, groenten, amandelmeel en spekjes toe en roer door elkaar met een snuf peper, zout en oregano.
- Vet de ovenschaal in met wat olie of boter en voeg het eimengsel in de schaal.
- Rasp de Parmezaanse kaas er overheen.
- Plaats de ovenschaal voor 20-25 minuutjes in de oven.
Eet de fritatta als lunch of als avondeten met een salade en/of wat soep.
Ingrediënten
- 16 gram Puur Marine Collageen
- 4 eieren
- 25 gram amandelmeel
- Zak 400 gram (Mexicaanse) groenten
- 25 gram Parmezaanse kaas
- 75 gram spekjes
- Boter of olie
- Peper en zout
- Oregano